Kvinnohistoriska Sällskapet är alltid på första parkett

KVINNOR_manér_test.png

Kvinnohistoriska Sällskapet erbjuder dig en möjlighet att bidra till vårt museibygge — och på så vis bli historisk. Genom att gå med i Sällskapet får du de senaste nyheterna i vårt sällskapsbrev, du får inbjudningar först och du får gå på specialevenemang hos oss och våra medlemsorganisationer. Det är även ett sätt att bidra med idéer till verksamheten och därigenom vara med och forma Stockholms Kvinnohistoriska.

Sällskapet har årliga idéträffar där vi samlar idéer, önskemål och tankar. Sällskapet kommer även att ta fram volontärprogram och guideutbildningar (mer om det i vårt sällskapsbrev). Vem vet, kanske blir det även sällskapsresor i framtiden?

 

Om Sällskapet!

SOM MEDLEM I KVINNOHISTORISKA SÄLLSKAPET FÅR DU:

  • SÄLLSKAPSBREVET

    Ett nyhetsbrev med inbjudningar, förhandsvisningar, skräddarsydda erbjudanden och särskilt utvalda tips för dig som inte vill missa något.

  • DITT NAMN I VÅR HISTORIEBOK

    Ditt bidrag till vårt museibygge är viktigt och hjälper oss att bli långsiktiga så att museets metoder kan spridas till andra delar av landet och världen. Vi arkiverar oss själva och allt vi gör för framtiden och samlar därför hälsningar från Kvinnohistoriska Sällskapet i en bok. Vad vill du att framtiden ska veta om dig? Boken finns på Hökens Gata 11 hela mars månad, och därefter på vårt kansli vid Slussen, Repslagargatan 15 B.

  • ETT NÄTVERK

    Sällskapet arrangerar återkommande träffar och salonger där vårt mål är att skapa möten med intressanta gäster i spännande lokaler.

massa mer mys tillkommer och meddelas då i sällskapsbrevet!

Bli medlem

ENDAST FÖr nuvarande sällskapare:
logga in här för att hantera betalning, fakturor eller avluta medlemsskap