Back to All Events

Meetup med Upfront Producer Network

  • 11 Hökens gata Stockholm, Stockholms län, 116 46 Sweden (map)

Meetup med Upfront Producer Network

Nätverket Upfront bjuder in till en meetup hos oss på Hökens gata 11!

Upfront Producer Network är ett nätverk för kvinnor, icke-binära och transpersoner som producerar musik. Upfront anordnar låtskrivar-camps, lyssnings-sessions, workshops och showcases. Nätverket vill verka för en jämlikare musikbransch. 

Mer info: www.thisisupfront.com

Detta är en del av den månadslånga invigningen av Stockholms Kvinnohistoriska, 1–31 mars på Hökens Gata 11 i Stockholm (och flera andra ställen). Lokalen är liten och antalet platser mycket begränsat, ingen förbokning. Alla programpunkter är kostnadsfria och dokumenteras för arkiv och tillgänglighet – och är ett sätt för oss att se vad som fungerar och vad som blir bra. Stockholms Kvinnohistoriska ska erbjuda museiverksamhet över hela staden, utan en egen permanent byggnad. Med stöd av Stockholms stad.


Läs mer om lokalen och dess tillgänglighet här.