Back to All Events

Scenkonstmuseet: Svan Sessions Litteratur Live

Scenkonstmuseet: Svan Sessions Litteratur Live

Moa Svan

Moa Svan

Följ med Moa Svan och nya projektet Svan Sessions Litteratur på en rundvandring i de kvinnliga kompositörernas tecken!

Svan Sessions Litteratur är både en podcast och konceptuell humorklubb som görs av Moa Svan i samarbete med producenten och kompositören Sabina Wärme. Varje session utgår från en historiskt bok, och denna gång är det "För dig ska musiken bara vara ett smycke" av Ellinor Skagegård.

Boken handlar om kompositören Fanny Mendelssohn och under kulturnatten får besökarna följa med på en rundvandring tillika livepodd i hennes tecken. Det blir en explosion av humor och musik, allt under ledning av Moa Svan. Gästande komiker för kvällen är Pernilla Hammargren (Stand Up Yours).

Kom kl 18 för att inte missa detta!

Lyssna på podden här.