Back to All Events

FULLSATT: Tälj grej med tjej

  • 11 Hökens gata Stockholm, Stockholms län, 116 46 Sweden (map)

FULLSATT: Tälj grej med tjej

– täljworkshop

>> Tälj grej med tjej blev fullbokat rysligt snabbt, så tyvärr finns det inga platser kvar till 10 mars. Men eftersom gensvaret varit så fantastiskt ska vi försöka styra upp fler tillfällen, håll utkik under våren! <<

Har du alltid drömt om att bre din macka med en egen smörkniv på morgonen? Besök vår täljworkshop! Här får du tälja ditt eget köksredskap i färskt trä. Tillsammans går vi igenom täljgrepp, yxtekniker och vad som är viktigt att tänka på. All utrustning finns på plats!

* Tälj grej med tjej är en referens till det inom reklamvärlden kända begreppet “sälj grej med tjej”.

Medverkande

Moa Brännström Ott

Moa Brännström Ott

Moa Brännström Ott jobbar som frilansande finsnickare. Hon jobbar mycket med specialritade inredningar till bland annat restauranger. Hon gör även konstutsmyckningar i trä och har skrivit en bok som heter Trä - snickerihandbok för inredning och odling, som är en handbok för dig som vill lära dig snickra! 

Här hittar du evenemanget på Facebook.

Detta är en del av den månadslånga invigningen av Stockholms Kvinnohistoriska, 1-31 mars på Hökens Gata 11 i Stockholm (och flera andra ställen). Lokalen är liten och antalet platser mycket begränsat, inför detta evenemang måste du föranmäla dig. Alla programpunkter är kostnadsfria och dokumenteras för arkiv och tillgänglighet - och är ett sätt för oss att se vad som fungerar och vad som blir bra. Stockholms Kvinnohistoriska ska erbjuda museiverksamhet över hela staden, utan en egen permanent byggnad. Med stöd av Stockholms stad.

Läs mer om lokalen och dess tillgänglighet här.

Later Event: March 11
Vems historia ställs ut?