Back to All Events

Fira Cherish historia!

  • 11 Hökens gata Stockholm, Stockholms län, 116 46 Sweden (map)

Fira Cherish historia!

Cherish Label flyttar in på Stockholms Kvinnohistoriska och vill fira med er!

Cherish har funnits som independent label i fyra år och som ideell förening sedan i slutet av förra året. Med målet att öka jämlikheten på musikscenen och ge plats till andra än män har de hittills hunnit släppa 23 musikprojekt som alla skapats uteslutande av kvinnor och icke-binära. Det vill de nu fira genom att minnas alla feta releaser, som kommer presenteras på en tidslinje i lokalen tillsammans med andra händelser i Cherishs historia. Kom och festa med dem!

Föranmälan krävs. OSA här.

18-årsgräns.

Om medverkande:

Cherish Label är en ideell förening som verkar för att skapa en plattform för kvinnor och icke-binära inom det professionella musiklivet, dels genom att släppa musik men också genom att hålla i olika kreativa evenemang. Cherish vill verka som ett paraply och nätverk för kreatörer inom musikfältet- både DJ:s, producenter artister, låtskrivare men också visuella kreatörer.

Detta är en del av den månadslånga invigningen av Stockholms Kvinnohistoriska, 1–31 mars på Hökens Gata 11 i Stockholm (och flera andra ställen). Lokalen är liten och antalet platser mycket begränsat, ingen förbokning. Alla programpunkter är kostnadsfria och dokumenteras för arkiv och tillgänglighet – och är ett sätt för oss att se vad som fungerar och vad som blir bra. Stockholms Kvinnohistoriska ska erbjuda museiverksamhet över hela staden, utan en egen permanent byggnad. Med stöd av Stockholms stad.

Läs mer om lokalen och dess tillgänglighet här.