Back to All Events

The History and Future of Women Making Herstory

  • 11 Hökens gata Stockholm, Stockholms län, 116 46 Sweden (map)

The History and Future of Women Making Herstory

Whose stories are being told – and whose are being left out – as our cities continue to grow?

Via oral narratives, archive studies, workshops and meetings, Herstory wants to visualize immigrant women’s hidden and forgotten role in building and shaping the Swedish society. Herstory aims to explore more diverse methods of visualizing immigrant women's role together with the women.

The seminar will be held in English.

Parvin Ardalan

Parvin Ardalan

Participants:

Parvin Ardalan is a feminist activist, journalist and writer. She has been awarded the Olof Palme Prize in 2007 for her work towards equal rights in Iran.

Detta är en del av den månadslånga invigningen av Stockholms Kvinnohistoriska, 1–31 mars på Hökens Gata 11 i Stockholm (och flera andra ställen). Lokalen är liten och antalet platser mycket begränsat, ingen förbokning. Alla programpunkter är kostnadsfria och dokumenteras för arkiv och tillgänglighet – och är ett sätt för oss att se vad som fungerar och vad som blir bra. Stockholms Kvinnohistoriska ska erbjuda museiverksamhet över hela staden, utan en egen permanent byggnad. Med stöd av Stockholms stad.


Läs mer om lokalen och dess tillgänglighet här.