Back to All Events

Vi ses igen – Equalizer takeover

  • 11 Hökens gata Stockholm, Stockholms län, 116 46 Sweden (map)

Vi ses igen – Equalizer takeover

Den 14 september 2018 väcktes tidningen Equalizer magazine till liv igen, efter att ha varit nedlagd en längre tid. Sedan första numret kom ut har tidningen kommit ut med en mängd nya texter och perspektiv. Noveller, dikter och reportage har tillgängliggjorts genom endast ett klick på Equalizers hemsida.

Sist Equalizer bjöd in till fest var på tidningens releasefest på Södra Teatern. Nu är det dags igen – den 19 mars kommer Equalizer magazine fylla lokalen på Hökens gata med konstutställningar, poesi och musikuppträdande. Det bjud på snacks, dricka och en energifylld atmosfär – kom förbi en stund eller stanna hela kvällen!

Medverkande:

Naz x NekNek (Live)
Lova Rudin (Poesi)
Josefiné Josefsson (Poesi)
Ida Edin (Konst)
Matilda Josefsson (Konst)

Equalizer magazine är en kulturtidning på nätet, av och för unga personer som identifierar sig som tjejer och icke-binära. På plattformen hittar du reportage, intervjuer, recensioner, poesi, illustrationen och mycket mer - alltid med ett intersektionellt, feministiskt perspektiv.

Detta event har ingen åldersgräns. Alkoholfritt.


Detta är en del av den månadslånga invigningen av Stockholms Kvinnohistoriska, 1-31 mars på Hökens Gata 11 i Stockholm (och flera andra ställen). Lokalen är liten och antalet platser mycket begränsat, ingen förbokning. Alla programpunkter är kostnadsfria och dokumenteras för arkiv och tillgänglighet - och är ett sätt för oss att se vad som fungerar och vad som blir bra. Stockholms Kvinnohistoriska ska erbjuda museiverksamhet över hela staden, utan en egen permanent byggnad. Med stöd av Stockholms stad.

Läs mer om lokalen och dess tillgänglighet här.