Back to All Events

Looking for the spirit of Anna Lindhagen

  • 11 Hökens gata Stockholm, Stockholms län, 116 46 Sweden (map)

Looking for the spirit of Anna Lindhagen

Anna Lindhagen Foto: Okänd/Stockholmskällan

Anna Lindhagen
Foto: Okänd/Stockholmskällan

Anna Lindhagen (1870-1941) remains unknown to most people – despite the fact that she has made a great impact on the history of Stockholm. In this discussion, the association running the Anna Lindhagen museum speaks to artist James Webb about how to make Anna more visible and present in the museum and in the history of Stockholm.

Participants:

Suzanne Lindhagen and Susanna Zidén, Stigberget board members, and artist James Webb.

The conversation will be in English.Detta är en del av den månadslånga invigningen av Stockholms Kvinnohistoriska, 1-31 mars på Hökens Gata 11 i Stockholm (och flera andra ställen). Lokalen är liten och antalet platser mycket begränsat, ingen förbokning. Alla programpunkter är kostnadsfria och dokumenteras för arkiv och tillgänglighet - och är ett sätt för oss att se vad som fungerar och vad som blir bra. Stockholms Kvinnohistoriska ska erbjuda museiverksamhet över hela staden, utan en egen permanent byggnad. Med stöd av Stockholms stad.


Läs mer om lokalen och dess tillgänglighet här.